20.1.2010

Hyviin uniin & lakkouhka

Muistanette, että värjäilin lankoja jokin aika takaperin. Siellä oli kaksi uniherkku-lankaa. Periaatteessahan en saisi aloittaa uusia töitä ennen kuin olen saanut vanhoja keskeneräisiä valmiiksi (olen sopinut tästä itseni kanssa), mutta toisaalta en kertakaikkiaan millään olisi malttanut pitää näppejäni erossa noista langoista ja antaa niiden olla vain vyyhdeillä ihasteltavina. Onnekseni uusille sukille ilmeni huutava tarve (anopin synttärit), minunhan oli siis käytännössä ihan pakko sortu... uhrautua.
Jouduin käymään kovan taiston itseni kanssa, että raskisin luovuttaa nämä sukat pois omien jalkojeni läheisyydestä. Minun jalat nimittäin ilmoitti, että aikovat muuttaa noihin sukkiin pysyvästi. Minä sanoin, että se ei käy, nuo sukat on rakennettu toisten jalkojen kodiksi. Yritin sovitella, sanoin että anoppi ansaitsee luksusta. Se kun kilpailee varmasti kärkikahinoissa paras anoppi -arvonimen suhteen.
Jalkani uhkaavat lakolla, jos eivät hyvin pian saa samanlaisia. Jatkamme sovintoneuvotteluja. (Tai sitten teen suosiolla uudet. Viisas on se, joka antaa periksi jne.)


3 kommenttia:

  1. Kauniit sukat !
    Oli kiva tutustua sinuun, kikin lisäksi olin paikalla lapinlahden neuletapaamisessa ! Toivottavasti nähdään siellä uudelleen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset sukat! Eipä ihme, että jalkasi huutavat noiden perään! =)

    VastaaPoista