17.1.2010

Tilaus nettikaupan kautta = tilausvahvistus automaattisesti sähköpostiin = huolestu jos ei kuulu

EDIT !!!
Nyt on jokin sähköpostimysteeri minun postini ja pp.inet.fi -loppuisten osoitteiden välillä. Minä saan niistä postia, mutta jos itse yritän lähettää, niin saan heti herjan takaisin. Palveluntarjoajalle on ilmoitettu. Nyt tavoittelen puhelimella heitä, joille olen lähettänyt postia jo torstaina tai perjantaina.
Nöyrimmät pahoitteluni!

* 19.1. ei puske enää herjoja, uskaltaisikohan huokaista. Palveluntarjoaja sanoi, että tilapäinen erhe.

* * * * * * * * *

Kun teette tilauksen nettikaupan kautta, tulee siitä AINA sekä kiitos kirjautumisesta (kun kirjaudutte ensimmäistä kertaa asiakkaaksi) että tilausvahvistus sähköpostiin. Nämä tulevat automaattisesti, eli ovat perillä yleensä ennen kuin itse ehtii sähköpostiin. Näin ollen pitää huolestua, mikäli kumpaakaan ei kuulu.

Nyt on käynyt niin, että asiakas on tehnyt tilauksen, mutta ei ole saanut kiitosta rekisteröitymisestä eikä tilausvahvistusta. Minulle tilaus on näkynyt koko ajan ihan normaalisti ja olen lähettänyt hänelle sähköpostia heti samana päivänä. En ole saanut mitään virheviestiä, ettei olisi mennyt perille. Onneksi kyseinen asiakas otti yhteyttä Ravelryssä!

Näin ollen. Mikäli ette saa heti tilausvahvistusta (ja ensikertalaiset kiitosta rekisteröitymisestä), ottakaa pikimmiten yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti