23.11.2010

Kiitos taas!

Tampereen Kädentaidot -messuilla oli ihan huikeaa olla Kujeen kanssa ensimmäistä kertaa! Olen kysynyt tätä jo aiemminkin, mutta olen niin onnellisen ihmeissäni että täytyy kysyä toisenkin kerran, että mistä me kaikki ne ihanat asiakkaat oikein saadaan? Ei varmasti ainakaan Saunalahdelta. Kiitos siis ihan jokaiselle kävijälle!

Sain messuille korvikset tuliaisina (kiitos Kikka, silmukkamerkistä myös!) ja ihanaa Wollmeiseakin putkahti yllättäen ja pyytämättä (kiitos Tarja)! :o) Wollmeisen sysäsin heti kunnon piiloon ettei vaan kukaan sitä bongaa ja vahdin vielä haukan lailla. Korvikset taas pidin korvissa, olivat ihanat enkelit ja ihan mun väriset.

Messut tuottivat tuli itse kauppiaallekin ihan hirvittävän (hyvän!) neulomistuskan. Ideoita on pää pullollaan, ihan vaan asiakkaiden kanssa jutustelusta ja kuuntelemisesta. Väriyhdistelmiäkin tuli ihan huikeasti omaan pääkoppaan lisää.

Varastoja päivitellään hiki hatussa, ollaan ihan vähän jouduttu myymään ei-oota nyt ja se tietenkin harmittaa. Ollaan kuitenkin jo voiton puolella. Kaupasta uupuu vielä tyystin Schoppelin lentävät lautaset ja lisävärit Eco+:sta ja iki-ihanasta Heritagesta. Paremmat kuvat on myös työn alla molempiin, ovat roikaleet niin säihkyviä lankoja että kuvaaminen oli kesällä kovin hankalaa. :) Täydennystilauksia samoin tehdään jatkuvasti, eli pysykää kanavalla!

4 kommenttia:

 1. Hei, ostin Schoppelin lentävän lautasen messuilta ja etsinkin sitä kaupasta ja netistä, mutta nythän se selvisi, ettei ole vielä kauppaan asti ehtinyt. Työkaveri ihastui myös lankaan, joten kerronpa hänelle, että jossain vaiheessa niitä sieltä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Pikkuehdotus, laittakaa ihmeessä blogiinne laatikko/widgetti, jota kautta pystyy seuraamaan päivityksiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos myös Kujeelle että rantauduitte tänne Tampereelle! :) Sinivihreä 220wool on jo hyvää vauhtia muotoutumassa neuleeksi, pinkki sukkislanka seuraavana jonossa. Päivityksiä odotellaan täälläkin, Eco+ jäi vähän hiertämään messuilta kun sitä pääsi hypistelemään...
  Katja

  VastaaPoista
 4. Myöhäiset kiitokset itsellesi. Messuilta ostamani 220 Wool Heathers 9564 on muotoutunut jo melkein valmiiksi villatakiksi. Sama ohje jo neljäntenä versiona... Välillä olen yhdistänyt langan Noron Silk Gardeniin. Cascade on ihana lanka neuloa ja lämmin pitää.

  VastaaPoista