23.1.2011

Uusi ja vanha vuosi

Laskin viimein mitä olen saanut vuonna 2010 aikaan neulerintamalla. Olen neuloa nitkuttanut 17 paria sukkia, viisi pipoa, neljä huivia ja yhden tiskirätin. Sukkia on yllättävän monet, tämä hämmästyksen tunne johtunee siitä että liekö yhdetkään jääneet minun jalkoja lämmittämään. Sukkia oli alhaalta ja ylhäältä aloitettuina. Viimeisimpiin alhaalta ylös -sukkiin olen ollut niin tyytyväinen, että ilkesin laittaa joululahjaksi.

Vuodelle 2011 olen kaavaillut isompia neuleita ja kirjoneuleita. Kirjoneule kiusaa minua ja aion sen opetella apinanraivolla. Kukaan ei yhden railakkaasti epäonnistuneen kokeilun aikaan (vuosia sitten) kertonut, että niiden takalenkkien pitää jäädä riittävän löysäksi. Tästä viisastuneena aion aloittaa, mulla on langatkin olleet kerittynä jo tovin. Lisäksi aion pitää keskeneräisinä vain yhden huivin ja yhdet sukat kerrallaan. :o)

Joululahjoiksi meni ihan peruskauraa (sukkia), en ole edes kuvannut niitä. Yksi ihan supermakea lahjakin kyllä valmistui. Nimittäin Jannen siskonpoika on juuri nyt siinä gangsteri-iässä, että ei voi pitää kaulaliinaa talvella. Ajattelin kokeilla jos vaikka siisti kaulaliina vähän auttaisi.
Lankana on Cascaden 220 Woolia ja mallina on Storm Moon Knitsin Dark Mark Illusion Scarf.

Tein kiertoajelun kamerassa ja muistelin vuotta 2010. Aika koirapitoisia kuvia meillä. Tällaista kaikkea tapahtui:

Meinattiin ottaa koiranpentu.

Saatiinkin sitten Iso, nättipoika-Laamanni.Iso-perheenlisäyksen lisäksi samat vanhat neropatit ja kaunottaret on vielä tallella.Niiden kanssa koettiin amppariaikaan vähän jännitystäkin.Löydettiin uusia nukkumapaikkoja ja saatiin yövieraita.
Yksi tuli muotomaisteriksi.Kiva oli vuosi 2010!

4 kommenttia:

 1. Hauska katsaus ja voi tuota teidän pieninta koiraa, se kyllä hurmas mut sillä käyntikerralla ihan täysin!
  Niin ja onnea maisterille. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi Uula-uppa-upponalle! Kaikista oli aivan ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 3. ihania karvakavereita ,hienoa että saitte muotomaisterin arvon se ei ookkaan ihan helppo juttu onnea siitä !
  Ihana erilainen vuosikatsaus !

  VastaaPoista
 4. Huhuu mitä koiruuksia, ihania! Ja hieno huivi, kumma jos ei nyt kaulaliina pääse kaulaan.
  Katja

  VastaaPoista