27.3.2013

Opal

Kun ryhdyin aikanaan neulomaan aktiivisemmin, tutustuin lankaan nimeltä Opal. Opalia kehuttiin kovin kestäväksi ja mukavaksi neuloa. Se olikin sitten ensimmäisiä ohuita lankoja, joista neuloin. Ensimmäiset sukat ovat vuodelta 2007 - kuosissaan yhä. Kahdella entisellä työkaverilla on sukat vuodelta 2008 - toisia ei kuulemma ole raskittu käyttää, mutta toiset on kestäneet saapassukkanakin mainiosti.

Haaveet tulivat todeksi, ja Kuje aloitti Opalin maahantuojana. Valikoimassa on 4ply (425 metriä 100 grammassa), 6ply (420 metriä 150 grammassa) sekä 8ply (320 metriä 150 grammassa). Opal sopii sukkien lisäksi mihin tahansa, sitä on mukava neuloa ja se on hellää iholle.

Olennaista Opalissa on sen kestävyys. Sitä testataan ja siihen panostetaan.

Lisäksi Opal todella reagoi kuluttajien viesteihin! Uusintapainosta pyydettiin Sweet & Spicy -kokoelmasta, ja se rantautuu kauppaan pääsiäisen jälkeen. Lanka valmistetaan alusta loppuun Saksassa ja valmistuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys (mm. 90 % vedestä käytetään uudestaan).

Opalin jälleenmyyjistä, kokoelmista ja malleista löydät tietoa sivuilta http://www.opal-lanka.fi/

1 kommentti:

  1. Hei! Ostin Treen messuilta teiltä Opalia, ihanaa lankaa! Yhdet sukat jo tehtynä ja lähetettyinä Vantaalle! Täytyy vielä antaa mielikuvituksen lentää ja tehdä yhdet iloiset oranssi-keltaiset sukat jollekin tärkeälle. Muuten: hinnat olivat teillä varsin kohdillaan (oli helppoa vertailla niin isoilla messuilla)!

    t. Neuloisin

    VastaaPoista